blurred cannabis background

Cookie Policy

blurred cannabis background2

Cookie Policy

Vi er ligeglade om dine privatliv og personlige datasikkerhed. Formålet med denne Privatliv Politikken (" politikken ") er til give tilstrækkelig og konsekvent sikkerhedsforanstaltninger til håndtering af personoplysninger i overensstemmelse med Direktiv 95/46 / EF af Europa Parlamentets og Rådets af 24. oktober 1995 om beskyttelse af fysiske med hensyn med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger ( ”direktivet”), og alle relevante gennemførelse lovgivning af direktivet i Europa Union / European Økonomisk Område ("EU / EEA"), den schweiziske føderale databeskyttelse Lov som sådan love kan fra tid til anden ændres og gælder under anvendelsen af denne Politik , EU-USA's privatliv Shield rammer og eventuelle Andet privatliv love , regler og principper vedrørende indsamling, opbevaring, anvendelse, overførsel og andre behandling af overførte personoplysninger fra den europæiske Økonomisk Område ("EEA") eller Schweiz til De Forenede Stater , herunder men ikke begrænset til forordning (EU) 2016/679 af Europa Parlamentets og Rådets af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer med hensyn med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger, og om ophævelse af Direktiv 95/46 / EF ( ”databeskyttelsesdirektivet Forordning "og" GDPR ") fra sin indgang ind i kraft den 24. maj 2018. Nedenfor du vilje finde stor Information om hvordan Endoca håndterer dine data.

Vi antager at alle Besøgende af vores websted og brugere af Endocas platform har omhyggeligt Læs dette dokumentere og acceptere til dens indhold . Hvis nogen gør ikke enig med dette privatliv politik , de skulle gerne afstå fra ved brug af vores hjemmeside og platform . Vi forbeholder os ret til lave om vores privatliv politik som nødvendighed dikterer . Fortsat brug af Endocas hjemmeside og platform efter at have været informeret om nogen sådan ændringer til Disse betingelser indebærer accept af den reviderede privatliv politik .

ADGANG DATA OG HOSTING
Du kan besøg vores internet side uden afslørende personlige oplysninger. Med hver besøg på hjemmesiden, webserveren butikker automatisk kun en såkaldt server logfil som indeholder fx . navnet på den ønskede fil, din IP-adresse, dato og tidspunkt for anmodningen, mængden af overførte data og den anmodende udbyder (dataadgang), og dokumenterer anmodningen. Disse adgangsdata analyseres udelukkende med det formål at sikre en problemfri drift af hjemmesiden og forbedring vores tilbud . databehandling er gennemføres ud i overensstemmelse med art. 6 (1) litra f BNPR på grundlag af vores legitim interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores hjemmeside . Dataene vil ikke bestået på eller bruges i nogen Andet måde . Imidlertid forbeholder vi os ret til kontrollere serverens logfiler efterfølgende, hvis der er nogen konkrete indikationer for ulovlig brug.

Alle data indsamlet af Endoca vil blive gemt udelukkende i sikre hosting faciliteter. Endoca har en databehandling aftale på plads med dens udbyder , sikrer overholdelse med direktivet. Alle hosting er udført i overensstemmelse med den højeste sikkerhed regler .

HVAD DATA HAR vi COLLECT OM DIG OG FRA HVILKE KILDER?
Vi modtager næsten alle dine personlige data fra dig . Du give os med prøve Information direkte, eksempel ved udfylde registrering formularer og indkøbsdata . Vi også modtage Dine data direkte fra du hvornår du Indsend en forespørgsel på en af måderne du vælg : ved skrivning os en email , ved indsende en skriftlig anmodning til os , ringer vores kunde support linje, og så videre . Vi behandler dine personlige data med dine samtykke, udtrykt i det øjeblik, registrering på hjemmesiden og på det tidspunkt, bekræfter en transaktion lavet på hjemmesiden. Dine samtykke med behandling af dine personlige data er fuldstændig frivillig , men fiasko til give samtykke mærker det umulig til Tilmeld på og shop via hjemmesiden. Vi bruger dataene som du afsløre til os til opfylde kontrakten og proces dine forespørgsler ifølge til kunst. 6 (1) 1 lit b BNPR. Hvis du gør ikke give os med de ønskede data, kan vi har at annullere et produkt eller service du har bestilt men hvis vi gør det, vil vi underrette du på det tidspunkt.

Vi kan indsamle følgende kategorier af personoplysninger om dig :
Kommunikation af data at omfatter nogen meddelelse at du sende til os om at være gennem kontakten form på vores hjemmeside, via e-mail, tekst, sociale medier messaging, sociale medier udstationering eller nogen Andet meddelelse at du sende os . Vi behandler Disse data med det formål at kommunikere med dig, for optage holde og til etablering, medfør eller forsvar af juridiske krav . Vores lovlig jord til dette forarbejdning er vores legitim interesser som i dette tilfælde er til svar til kommunikation sendt til os, at holde optegnelser og til etablere , forfølge eller forsvare juridiske krav .
Kundedata at omfatter data relateret til nogen køb af varer og / eller tjenester så som din navn , titel , fakturering adresse , levering adresse email adresse , telefon nummer , kontakt detaljer , køb detaljer og din kort detaljer . Vi behandler disse data til levere varerne og / eller tjenester du har købt og til holde optegnelser af sådanne transaktioner . Vores lovlig jord til dette forarbejdning er udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller tager trin på din anmodning til gå ind ind i en sådan kontrakt.
brugerdata at indeholder data om hvordan du bruger vores hjemmeside og eventuelle onlinetjenester sammen med alle data, som du sender til offentliggørelse på vores internet side eller igennem andre onlinetjenester. Vi behandler disse data til betjene vores hjemmeside og sikre relevant indhold er stillet til rådighed til dig, at garantere sikkerheden af vores hjemmeside, at opretholde back-ups af vores hjemmeside og / eller databaser og til gøre det muligt for offentliggørelse og administration af vores hjemmeside , andre online- tjenester og forretninger . Vores lovlig jord til dette forarbejdning er vores legitim interesser som i dette tilfælde er til gøre det muligt for os til korrekt forvalte vores hjemmeside og vores forretning .
Tekniske data at indeholder data om din brug af vores hjemmeside og online-tjenester f.eks . din IP- adresse , din login data, detaljer om din browser, længden af besøget til sider på vores hjemmeside , sidevisninger og navigation stier , detaljer om, hvor mange gange du bruger vores hjemmeside , tidszone indstillinger og andre teknologi på enhederne du bruger til adgang vores hjemmeside . Kilden til disse data er fra vores analytics tracking system . Vi behandler disse data til analysere din brug af vores hjemmeside og andre online-tjenester, til administrere og beskytte vores virksomhed og hjemmeside, at aflevere relevant indhold og annoncer til dig og til forstå effektiviteten af vores reklame . Vores lovlig jord til dette forarbejdning er vores legitim interesser som i dette tilfælde er til gøre det muligt for os til korrekt forvalte vores hjemmeside og vores forretning og til dyrke vores forretning og til at afgøre vores markedsføringsstrategi.
Marketingdata at indeholder data om dine præferencer i modtagelse af marketing fra os og vores tredje fester og din meddelelse præferencer . Vi behandler disse data til gøre det muligt for du til deltage i vores kampagner såsom konkurrencer, præmie tegner og gratis gaver, til aflevere relevant internet side indhold og annoncer til dig og måle eller forstå effektiviteten af denne reklame . Vores lovlig jord til dette forarbejdning er vores legitim interesser som i dette tilfælde er til undersøgelse hvordan kunder bruger vores produkter / services, til udvikle dem, til dyrke vores forretning og til at afgøre vores markedsføringsstrategi.
Vi må muligvis bruge kundedata , brugerdata , tekniske data og markedsføringsdata til aflevere relevant internet side indhold og annoncer til dig ( herunder Facebook- annoncer eller andre vise reklamer) og til måle eller forstå effektiviteten af de reklamer, vi tjene dig. Vores lovlig jord til dette forarbejdning er legitim interesser som er til dyrke vores forretning .
Vi viser personlige testimonials of satisfied kunder på vores side i tillæg til Andet påtegninger . Med dine samtykke , vi kan sende dit vidnesbyrd sammen med dine navn . Hvis du ønske til opdatering eller slette Din vidnesbyrd, du kan kontakte os på info@endoca.com.
Det gør vi ikke indsamle nogen Følsomme data om dig . Følsomme data refererer at data det omfatter detaljer om dine race eller etnicitet , religiøs eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuel orientering, politiske meninger , handel Union medlemskab , information om dine sundhed og genetiske og biometriske data. Det gør vi ikke indsamle nogen Information om kriminelle domme og lovovertrædelser .

DATA CONTROLLER
Endoca behandler personoplysninger både som processor og som controller som defineret i direktivet og GDPR. Din personlige data controller er : Endoca BV, KVK: 69290911, adresse Siriusdreef 17, 2132 WT Hoofddorp , Kontakt telefon nummer + 31-235-689-151, e-mail: info@endoca.com.

Hvor lang tid skal vi handle og lagre dine data?
På afslutning af kontrakten eller sletning af din kunde konto , enhver yderligere behandling af dine data vil blive begrænset , og dine data vil blive slettet på ophør af tilbageholdelsen periode anvendelig under relevant regler , medmindre du udtrykkeligt samtykke til den videre brug af dine data eller forbeholder vi os retten til Brug yderligere dine personlige data inden for omfang og måde tilladt ved lov . Hvis der er sandsynlighed for en retstvist, kan vi holde Dine data længere , indtil de lovbestemte begrænsning periode til indgivelse af en klage eller handling er forfaldne og / eller den endelige beslutning er færdiggjort . På sletning vores systemer vilje kun beholde sådan arkivering Information om dine transaktioner hvor data lagring er relaterede fx . til nogen fordringer du kan har, for instans under lovpligtige garanti eller i forbindelse med lovgivningen binding på os ( f.eks . kommerciel og skat tilbageholdelse perioder ).

Hvordan bruger vi dine data?
Vores internet side kan anvendes og tilgås uden fortæller os hvem du er. Men nogle tjenester kan kræve du til give os med personlige data. Vi bruger oplysningerne som vi indsamler til betjene og vedligeholde vores site , proces dine ordrer , send du marketing kommunikation , svar til dine spørgsmål og bekymringer . Vi vil Brug kun dine personlige data til et formål det var indsamlet til eller et rimeligt kompatibelt formål hvis nødvendigt . Det gør vi ikke bære ud automatiseret afgørelse making eller nogen type automatiseret profilering .

Hvordan deler vi dine personlige data?
Vi afslører dine data til skibsfarten virksomhed i omfanget påkrævet til levering af den bestilte gods ifølge til kunst. 6 (1) 1 lit. b GDPR. Afhængigt om betaling service udbyder du har valgte under bestillingsprocessen proces, vi afslører betalingen detaljer indsamlet til bestille forarbejdning formål til banken bestilt til håndtere betalingen og i givet fald kan være, at betalingen service udbyder bestilt ved os eller til den valgte betaling service . Nogle af disse data indsamles af den valgte betaling service udbydere dem selv hvis du åbner en konto med dem . I et sådant tilfælde, under bestillingsprocessen proces, du skal Tilmeld med dine betaling service udbyder ved brug af dine adgangsdata . I dette respekt , privatlivets fred meddelelse af den relevante betaling service udbyder gælder . Desuden kan vi har at dele dine personlige oplysninger med parterne anført nedenfor :
Service udbydere hvem yde it og system administration tjenesteydelser ;
Professionelle rådgivere inklusive advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaber;
Regering organer at kræve os til rapport forarbejdning aktiviteter;
Tredje parter til hvem vi sælger , overfører eller fusionere dele af vores forretning eller vores aktiver ;
Vi kræver alle tredje parter til hvem vi overfører dine data til respektere sikkerheden af dine personlige data og til behandle det i overensstemmelse med loven. Vi kun give lov til sådan tredje parter til behandle Dine personlige data for specificeret formål og i overensstemmelse med vores instruktioner .

HVORDAN OG I HVILKE TERRITORIER OG JURISDIKTIONER HAR VI HANDLERE DIN PERSONALE?
Dine Information indsamlet gennem Endoca s hjemmeside og platform kan opbevares og behandles i USA Stater, Europa, eller nogen andet land, hvor Endoca eller dens datterselskaber , datterselskaber eller service udbydere opretholde faciliteter . Endoca kan overføre oplysninger som vi indsamler om Du , herunder personlige oplysninger , til tilknyttet enheder, eller til Andet tredje parter et kors grænser og fra dit land eller jurisdiktion til Andet lande eller jurisdiktioner rundt om i verden . Til Eksempel , nogle af vores tredje part udbydere kan være placeret uden for EU. Hvor dette det er tilfældet, vi vil tage trin til lave helt sikkert den rigtige sikkerhed der træffes foranstaltninger, således at dine privatliv rettigheder Blive ved der skal beskyttes som skitseret i dette politik . Ved indsende Dine personlige data, du er enige til denne overførsel, lagring eller behandling . Hvor vores tredje part Leverandører er i USA, vi har sikret at deres tjenester efterår under " Privacy " Shield " hvorved deltager virksomheder anses til har tilstrækkelig beskyttelse og derfor lette overførslen af oplysninger fra EU til USA.

HVORDAN BESKYTTER DU DIN DATA?
Nogen Information gemt på Endoca s platform er behandles som fortroligt . Alle Information er gemt sikkert og er adgang ved autoriseret personale kun . Endoca implementerer og vedligeholder passende teknisk , sikkerhed og organisatorisk foranstaltninger til Beskyt personlige data mod uberettiget eller ulovlig forarbejdning og brug, og imod utilsigtet tab , ødelæggelse , skade , tyveri eller offentliggørelse . Vi har indført sikkerhed foranstaltninger til forhindre Dine personlige data fra være ved en fejltagelse tabt, anvendes, ændres beskrevet, eller adgang uden tilladelse . Vores leverandører er omhyggeligt valgt , vi kræver dem at bruge passende midler til beskytte dine fortrolighed og til garantere sikkerheden af dine personlige oplysninger. Men sikkerheden af oplysninger transmission over internettet eller mobil kan ikke garanteres kommunikation; nogen meddelelse til os af jer på den måde angivet er hos dig egen risiko .

I tilfælde de personlige oplysninger er kompromitteret som et brud på sikkerheden , vil Endoca omgående underrette vores kunder i overensstemmelse med anvendelig lov .

MARKEDSKOMMUNIKATIONER
Vores lovlig grundlag for forarbejdning dine personlige data til sende du marketing kommunikation er dine samtykke . Under databeskyttelse inden for elektronisk kommunikation Forordninger og BNPR, kan vi sende du marketing kommunikation fra os hvis du spurgt til Information fra os om vores gods eller tjenester eller du var enige til modtage marketing kommunikation . Du kan spørge os at stoppe med at sende Du markedsfører meddelelser til enhver tid ved følge de opt-out links på enhver markedsføring meddelelse sendt til du eller ved at sende en mail os på info@endoca.com når som helst . Hvis du opt uden at modtage marketing kommunikation dette opt-out gør ikke ansøge til personlige data, der leveres som følge af andre transaktioner, såsom køb, garanti registreringer mv.

HVAD RETTIGHEDER HAR DU FOR DATABESKYTTELSESLOV OG HVORDAN KAN DU BRUGE DEM?
Den gældende databeskyttelseslovgivning lov giver dig omfattende registreredes rettigheder (ret til information og intervention) vis-a-vis den dataansvarlige med hensyn med behandling af dine personlige data, om som vi informerer du nedenfor :

Ret til adgang af den registrerede i henhold til Art. 15 GDPR
Ret til berigtigelse i henhold til Art. 16 GDPR
Ret at slette (" højre at blive glemt ") i henhold til til Art. 17 GDPR
Ret til begrænsning af forarbejdning i henhold til Art. 18 GDPR
Ret at blive informeret i henhold til Art. 19 GDPR
Ret til data portabilitet i henhold til Art. 20 GDPR
Ret til trække en given tilbage samtykke i henhold til Art. 7 (3) GDPR
Ret til indgive en klage i henhold til Art. 77 GDPR
BEKÆMPELSE OG BESLUTNINGSOPLØSNING
I overensstemmelse med EU-USA og Schweiz-USA Privacy Shield Principper , Endoca forpligter sig til beslutte klager om dine privatliv og vores kollektion eller brug af dine personlige oplysninger . EU og schweiziske dataemner med spørgsmål eller bekymringer om brugen af deres personlige data skal kontakt os på: info@endoca.com.

RET TIL OBJECT
Du har ret til objekt Endoca s forarbejdning Dine data selv hvis det er baseret på vores legitim interesser , udøvelse af embedsmand myndighed , direkte markedsføring og statistik . Hvis du vil have os til begrænse behandling af dine data, tak kontakt os på: info@endoca.com. Hvis du dyrke motion dine ret til objekt, vil vi holde op med at behandle de pågældende data, men vi forbeholder os ret til til yderligere forarbejdning hvis vi kan bevise overbevisende grunde værdig til beskyttelse til forarbejdning hvilken opvejer dine interesser , grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder , eller hvis behandlingen tjener til hævde , motion eller forsvare juridiske krav .

COOKIES
I rækkefølge til lave dine besøg til vores internet side attraktiv og til aktivere brug af visse funktioner, bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider . Disse er små tekstfiler , der er gemt på dine ende enhed . Nogle af de cookies, vi anvender, er slettet efter afslutningen af browsersessionen, dvs. efter lukning din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din terminal og aktiver os eller vores partner virksomheder ( tredjeparts cookies) til genkende din browser på dine Næste besøg ( vedvarende cookies). Hvis cookies er indstillet, skal de indsamle og behandle bestemt bruger Information så som browser og lokaliseringsdata samt IP-adresse værdier ifølge til individuelle krav . Vedvarende cookies er automatisk slettet efter en specificeret periode , som kan variere afhængigt på kagen. I nogle tilfælde bruges cookies til forenkle bestilling behandle ved besparelse indstillinger (f.eks. at huske indholdet af en virtuel indkøbskurv til en senere besøg til hjemmesiden). Hvis personoplysninger også er bearbejdet af individuelle cookies indstillet af os , behandlingen er gennemføres ud i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt b GDPR heller for udførelsen af kontrakten eller i overensstemmelse med art. 6 (1) punkt f GDPR til værne vores legitim interesser i de bedste muligt funktionalitet på hjemmesiden og en kundevenlig og effektiv design af sidebesøg . Bemærk, at du kan indstille din browser på en sådan måde at du er informeret om oprettelse af cookies og du kan beslutte individuelt om deres accept eller udelukke accept af cookies til visse tilfælde eller generelt . Hver browser er forskellig i th e måde det forvalter cookie-indstillinger. Dette er beskrevet i hjælpen menuen i hver browser, som forklarer hvordan du kan ændre dine cookie-indstillinger. Hvis du deaktivere eller nægte cookies, bemærk venligst det nogle dele af dette internet side kan blive utilgængelig eller ikke fungere korrekt .

TREDJE PARTS LINKS
Dette internet side kan inkludere links til tredje part websites , plug-ins og applikationer . Klikker på disse links eller muliggør de der tilslutninger kan give lov til tredje parter til indsamle eller dele data om dig . Vi kontrollerer ikke disse tredje part hjemmesider og er ikke ansvarlig til deres privatliv udsagn . Hvornår du forlade vores hjemmeside , vi opfordrer du til læse privatliv meddelelse om hver internet side du besøg .

POLITIKYDIGHED OG ÆNDRINGER
Dette Politik gælder fra 24. maj 2018. Hvis vi ændrer dette Politik , vi vil annoncere dens opdateret version på denne side.

Our website uses cookies to show you relevant content and features for social media and to improve our traffic. The information about your activity is also shared with our collaborators.

X